Marishka писал(а):... но не хотелось замарачиваться, из-за того что слишком трудно цедру отделить от белой шкурки которая под основной кожурой (простите мою скудность речи, не знаю как правильно написать)![]()
Ну это так же как и в случае с лимончелло, картофелечисткой нормально должно получиться...
Но признаюсь честно, так же не буду замачиваться и со своими плодами)))

Поділіться думками, опишіть процес… Наприклад: читав що краще витягувати насіння з плодів які упали самі(так насіння достигає повністю), а ці мабуть зірвані, про що свідчить колір цедри. Можливо краще залишити плоди на деякий час, а коли почнуть підгнивати потроху витягувати насіння? (Колись доводилось витягувати насіння із спорченого лимона, насінини були без слизу, їх дуже легко промивати у воді)

