Mioro (Capola) - ранній сорт і збирається в період з листопада по січень у перший сезон, але може залишатися довше на дереві у хорошому комерційному стані. 
Mioro був відкритий як спонтанний вид бруньок клементина 'Fina', яка є прекрасним різновидом, у Ла-Валь-д'Уйшо в Кастельйоні, Іспанія.  Mioro дозріває значно раніше, ніж Fina, яка класифікується як сорт середнього сезону. 
Сегменти мають високий вміст соку і таючу структуру, з високим рівнем солодкості та хорошим кислотним балансом. 
Його плоди дрібні та середні, зазвичай важать від 50 до 70 грам, без кісточок і мають гладку, тонку шкірку, інтенсивного помаранчевого кольору, яка легко чиститься.
Збір урожаю в регіоні Валенсія Іспанії починається з листопада.
			
									
						Clementine Mioro (Capola)
- VitaliyT
 - Супермодератор
 - Сообщения: 971
 - Зарегистрирован: 05 фев 2015, 22:33
 - Откуда: Тернопіль
 - Зовут: Віталій
 - Благодарил (а): 4022 раза
 - Поблагодарили: 1540 раз
 
Clementine Mioro (Capola)
Група 'Цитрусові в Україні' https://www.facebook.com/groups/841247129892421
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCqLaD4 ... Q/featured
https://facebook.com/vitalik.taras.7
Запрошую на форум https://citrusforum.ukraine7.com/
- VitaliyT
 - Супермодератор
 - Сообщения: 971
 - Зарегистрирован: 05 фев 2015, 22:33
 - Откуда: Тернопіль
 - Зовут: Віталій
 - Благодарил (а): 4022 раза
 - Поблагодарили: 1540 раз
 
Re: Clementine Mioro (Capola)
Новинка! клементин Mioro (з Іспанії). Шкірка тонка, чиститься легко. Смак не здивував, можливо ще не повністю стиглі, цукру 11% но кислинки взагалі не відчувається. Показую фото.
			
									
						Група 'Цитрусові в Україні' https://www.facebook.com/groups/841247129892421
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCqLaD4 ... Q/featured
https://facebook.com/vitalik.taras.7
Запрошую на форум https://citrusforum.ukraine7.com/
Кто сейчас на конференции
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 6 гостей